Saturday, 9 July 2011

Propaganda Mereka

Sementara orang lain sibuk mengenai isu BERSIH yang tidak habis-habis...Mari kita fokus dengan topik "Propaganda Mereka"Tidakkah anda merasa pelik apabila cerita mengenai UFO ini mula disebarkan luas?

Yang lebih peliknya...cerita ini hanya dibuat oleh orang barat dan eropah...

Kalau sekali dua tidak mengapa ia disiarkan...

Tetapi hampir setiap tahun cerita mengenai UFO atau makhluk asing ini tersiar di pawagam ataupun dikaca TV

Apakah matlamat orang barat dan eropah untuk membuat propaganda begini?

Bukan setakat umur kita di-Brainwash-kan oleh cerita UFO ini....

Malahan anak-anak dan budak-budak kecil pun sudah di-Brainwash-kan oleh mereka...

Kerana kartun-kartun zaman sekarang pun menceritakan tentang UFO...

Apakah ini satu fenomena atau propaganda? Apakah fungsi cerita UFO ini dibuat?Pendapat/Jawapan saya adalah - Orang barat mahu membuat New World Order...ataupun One World Government...Anda tahu? Tidak?

Bayangkan kita hanya mempunyai satu kerajaan dibumi ini...

Satu AGAMA...

Lagi-lagi diketuai oleh orang bukan islam...ATAS ALASAN..."KITA PERLU BERSATU MELAWAN MEREKA(UFO) BAGI MEMPERTAHANKAN BUMI" jadi kita pula akan jadi macai mereka untuk mereka teknologi paling kuat untuk mengalahkan "UFO" ini...Dan end-game-nya...Mereka(orang kafir) ini akan menggunakan teknologi itu untuk menjatuhkan semua bangsa dan agama didunia ini...Lalu kita(orang islam) akan ditindas lebih teruk dari sekarang...

Adakah saya mengarut? hahaha...Cuba anda fikirkan...Kebanyakan cerita mengenai UFO ini semua jahat-jahat...dan kebanyakan cerita UFO ini juga cerita mengenai penaklukan BUMI...dan yang paling penting...PENYELAMAT cerita itu adalah "THE CHOOSEN RACE" ataupun Bangsa Pilihan Tuhan iaitu "WHITE PEOPLE" kononnya...Ada anda tengok orang KULIT LAIN di akhir cerita?? Tengoklah TRANSFORMER, PREDATOR, ALIEN, AVATAR...

Orang kita akan cakap "DAH MEMANG ITU CERITA DIORANG!!" tetapi bagi mereka...kerana cerita mereka jugalah mereka berjaya meyakinkan dunia bahawa mereka "HEBAT" betul tak??

PS - Fitnah yang tidak henti...Bergantunglah pada TALI ALLAH...dan anda akan selamat...

2 comments:

  1. men are from mars, women are from venus.. and we are aliens too.. :D

    ReplyDelete
  2. bnyk sgt trick2 diorng ni.. memang tricky.. tp jgn caya, mcm aku slalu tgk2 je pe yg diorng utarakan.. sronok gk bnda ni sume.. just for entertaining purpose je la pada aku :)

    ReplyDelete